Blå randiga tåstrumpor

I förra veckan publicerade jag ett inlägg på Facebook där jag berättade att de lila-randiga tåstrumporna är den produkt som sålt bäst under den första halvan av det här året. Tänkte att det kan vara bra att veta om du, likt som jag står där och funderar på vilken av alla du ska välja. Själv är jag väldigt velig när det gäller att välja. Blått kan ju vara snyggt och lila och rött och….. ja, du fattar 😉

Men när det gäller just de randiga tåstrumporna så har jag faktiskt bestämt mig och mina favoriter är inte de lila-randiga. Det har det faktiskt aldrig varit, trots att jag tycker väldigt mycket om de lila. Ett tag gillade jag de grå-turkos-rosa-randiga, men nu är det de blå som är mina favoriter (just nu extra bra pris på dem 🙂 ).

De blårandiga är så mjuka i färgen, perfekta till jeans till exempel. Mycket bättre än de som kallas denim som man ju skulle kunna tänka passar bra till jeans. Jag tycker i alla fall att de blå passar bättre. Men vi är som tur är alla olika och det jag gillar behöver ju inte du tycka om.

Vilka av ränderna gillar du bäst?

Lämna en kommentar