Supi Strumpklämmor, svart-vit-grön

69.00 kr

Varje förpackning innehåller 15 klämmor i tre olika färger. Välj mellan röda, gula och blå eller svarta, vita och gröna.

I lager

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Strumpklämmor är nog en av de bästa uppfinningarna som finns. En liten sak av plast kan spara dig massor med tid och irritation. För visst har väl du också stått där med en hel hög med strumpor i en enda röra när de kommer ur tvättmaskinen. Och när du väl sorterat dem färdigt, så saknas det ändå en eller flera strumpor. Du kanske lägger de där udda strumporna på ett speciellt ställe och tänker att de dyker nog upp i nästa tvätt. Men om det är hos dig som det har varit hos mig, så dyker de inte upp. Snarare så växer den där högen med udda strumpor och till slut så ger man upp och slänger dem alla.

Nu slipper du äntligen det problemet. Supi Strumpklämman hjälper dig att hålla ordning på alla strumpor. Det ända du behöver göra är att sätta på klämman på strumporna direkt när du tar dem av dig. Sedan håller klämman ihop strumporna när du slänger in dem i tvättmaskinen och vidare in i torktumlaren. Vill du hellre hänga upp strumporna på tork, kan du använda strumpklämman istället för vanlig klädnypa.

Men du kan använda Strumpklämman till mycket mer än att hålla ihop dina strumpor. Har du någon handduk med trasig hank? Använd strumpklämman. Hur ser det ut i lådan bland familjens alla vantar?  Strumklämman kan hjälpa till att hålla ordning på dem också.

En förpackning med Supi strumpklämmor innehåller 15 klämmor i tre olika färger (fem av varje färg). Välj om du vill ha svarta, gröna och vita eller blå, röda och gula klämmor.

2 recensioner av Supi Strumpklämmor, svart-vit-grön

 1. 5 av 5

  Maya (verifierad ägare)

  Att para ihop strumpor var tidigare ett tidsödande och trist hushållsarbete. Med strumpklämmorna har strumphanteringen blivit väldigt enkel och familjemedlemmarna tar ansvar för sina egna strumpor. (Familjen består av två vuxna och två barn som använder omkring två par strumpor/dag/person.)
  Jag rekommenderar alla att förenkla strumphanteringen med hjälp av strumpklämmor.

 2. 4 av 5

  Jonas Östman (verifierad ägare)

  Förenklar mycket när de ska tvättats tåstrumpor där de är ännu viktigare att höger och vänster stämmer 🙂

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.