Damstumpor med mönster och motiv

Här på Strumpbutiken är lagret uppdelat i olika ”avdelningar” kan man säga. Det är ett ”plock-lager” och ett ”kartong-lager”. Vad som skiljer de olika avdelningarna kan du säkert räkna ut.

I den lager del som jag kallar ”plock-lager” är jag dagligen. Det är därifrån jag plockar allt som du beställer. Därför har jag ganska bra koll på vad som finns där. Denna del av lagret uppdateras ständigt och jämförs hela tiden mot webbutiken så att allt stämmer. Det blir ju så väldigt dumt om du beställer något som är slut.

Till kartong-lagret går jag bara om det är något som är slut i plock-lagret. Till viss del fyller jag på i plock-lagret med hjälp av kartong-lagret. Men en del (väldigt stor del faktiskt) som jag tar hem hamnar direkt i plock-lagret. Därför spenderar jag inte lika mycket tid i kartong-lagret och vad som finns där hamnar tyvärr lätt i glömska.

Fynd med damstrumpor

För ett tag sedan upptäckte jag till exempel en kartong som jag inte riktigt hade koll på. Den visade sig innehålla en hel massa damstrumpor av olika slag. Ett riktigt fynd med flera roliga och bra sockar av olika märke. I en tidigare omorganisering hamnade alla dessa strumpor i den här kartongen och sedan blev de liggande. Nu har de äntligen kommit till rätta och finns nu i mitt ”plock-lager” och nu finns de även på hemsidan för beställning.

Flera av dessa sockar finns det bara en eller ett par kvar av. Det betyder att om du vill ha sockar med roliga eller annorlunda mönster och motiv, så bör du passa på så snart som möjligt. När de är slut, då är de verkligen slut. Några av dessa sockar satte jag ett väldigt lågt pris på; 5:-. Billigare än så blir det inte. Flera av dem som jag satte 5:- på, dem har jag bara ett par kvar av. Så medan jag skriver detta kan flera av dem mycket väl ta slut. Därför är det skynda fynda som gäller 🙂

Du hittar alla damstrumporna här ->

 

Lämna en kommentar