Publicerad den Lämna en kommentar

Diabetes-tidningen

Att få tidningen ”Allt om Diabetes” i brevlådan är ungefär som att få vilken annan hälsotidning som helst i brevlådan. Tidningen innehåller både tips på hur man kan äta bra och olika motionsövningar.

I det senaste numret som jag fick i förra veckan så finns det bland annat ett 8-veckors promenadprogram. I hur många ”vanliga” hälsotidningar brukar vi inte läsa det? Och på hälso-tidning-vis har de en kvinna som visar enkla övningar man kan göra hemma för att hålla sig i form. Nu var det ett tag sedan jag personligen läste MåBra och ToppHälsa, men när jag läste dem, så var detta precis vad jag fick :).

I en ”vanlig” hälsotidning finns det vanligtvis även hälsosamma recept att följa. I det senaste numret av ”Allt om Diabetes” så är det Tareq Taylor som lagar hälsosam mat.

Det som skiljer ”Allt om Diabetes” tidningen från ”vanliga” hälsotidningar är dock några. ”Allt om Diabetes” kommer ut med ”bara” 6 nummer per år. För min del är det ganska lagom. Då hinner jag ju göra det som tidningen tipsar om innan nästa nummer kommer.

  • 6 nummer av tidningen MåBra kostar 165:-
  • 6 nummer av tidningen Allt om Diabetes ingår i medlemsskap i Diabetesförbundet som kostar 350:-/år.

Men den största och viktigaste skillnaden är förstås att om du väljer att läsa tidningen Allt om Diabetes, så hjälper du alla som har diabetes, vilket är ca. en halv miljon människor, bara i Sverige. Och du lär dig själv massor om både Diabetes och vilka andra följdproblem det kan innebära att  ha sjukdomen. För mig är det ett självklart val att  vara med i Diabetesförbundet och läsa Allt om Diabetes.

Bli medlem du också och visa ditt stöd för 500.000 svenskar! Ansök på Diabetesförbundets hemsida här ->

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.