En Strumpklämma

Nu kan du köpa strumpklämmor en och en. Varför vill man göra det? Som jag ser det finns det två anledningar:

  1. Man är lite osäker på om det där med strumpklämmor verkligen är så himla bra som det sägs. Då kan det vara bra att testa en först istället för att köpa en hel förpackning.
  2. Huvudanledningen till att det nu går att köpa strumpklämmor en och en, är för att kunna erbjuda en användbar produkt till lågt pris så att du kan utnyttja pris-stegen bättre. Jag ser många gånger att kunder handlar för t.ex. 297:- eller 498:-. Då missar de det högre steget i pris-stegen och går miste om en bättre rabatt. Men behöver man inte fler strumpor så kan man ju inte köpa bara för att komma högre upp i pris-stegen. Men om du handlat för 297:- och lägger till en strumpklämma, så kommer du över kanten och får plötsligt 3% rabatt på hela ditt köp. Du kommer alltså att behöva betala mindre om du lägger till en klämma i din kundvagn.

Just nu kan man köpa de röda, blå och gula en och en och de kostar 5:- styck. Vill du ha flera klämmor blir det dock billigare för dig att köpa en hel förpackning med 15 klämmor i.

Här ser du de “nya” klämmorna som säljs en och en.

Här hittar du alla strumpklämmorna ->

Lämna en kommentar