Fortfarande fynd kvar

Hela hösten har vi ju lagerrensning här på Strumpbutiken. Många, framförallt kalsonger har redan tagit slut och även flera av halksockarna till barn. Efter hand som en del varor säljs slut fylls det på med andra.

Den del av lagret som ska rensas består av ett flertal stora kartonger där alla möjliga produkter blandats hur som helst. I en och samma låda kan det ligga både kalsonger i stolek xxl och små barnsockar i storlek 19-21. Det är helt enkelt sådant som har blivit över vid tidigare tillfällen som samlats i alla dessa kartonger och nu behöver det verkligen rensas upp bland dem.

Men eftersom det är udda produkter som liksom blivit över, så finns det i regel bara en eller ett par av varje. Om du som kund ser något bland fynden som du gillar, så tveka inte. Nästa gång kanske produkten inte finns längre.

Bara för att det är lagerrensning, betyder det inte att det är något fel på produkterna. Flera av dem har varit väldigt populära, men sålt slut eller nästan slut och då hamnat i dessa kartonger som nu står på lagret och tar plats.

Som sagt har det försvunnit en hel del fynd-produkter, men än finns det fynd kvar att göra. Och som sagt är det först till kvarn som gäller. Vissa fynd är sänkta med så mycket som 70%.

Alla aktuella fynd hittar du här ->

Hittills har det inte varit så många trosor att fynda, men planen är att det under den här veckan kommer att bli ändring på det. Sedan vi startade lagerrensningen, så har det mest åkt iväg både strumpor och kalsonger, men någon påfyllning i butiken har det varit dåligt med. Planen är som sagt att det ska ändras den kommande veckan. Jag hoppas kunna fylla på med både strumpor, kalsonger och trosor i blandade storlekar och färger.

Lämna en kommentar