Publicerad den Lämna en kommentar

Fortsatt rensning och organisering

Du som besöker Strumpbutiken.com, ser ju bara vad som händer på hemsidan, inte hur lagret ser ut. I en vanlig, fysisk butik kan man ju ibland kika in på lagret, men det går ju inte när det är en webbshop. Som kund vet man ju därför inte hur stort eller litet det är eller hur väl organiserat det är när man handlar på nätet.

När det gäller Strumpbutikens lager så har det hela tiden varit ganska väl organiserat bland till exempel stödstrumpor, tåstrumpor och diabetessockarna. Bra ordning bland det som säljer bra helt enkelt.

Sedan är det en del andra strumpor och även underkläder på lagret och bland dem har det inte varit så bra ordning tyvärr.  Visserligen har herrstrumpor legat för sig och damstrumpor för sig, men i de olika lådorna och backarna så har det varit kaos. Normalt vill jag gärna ha en storlek och färg i varje låda, men bland damstrumporna hittade jag en låda med kanske tio olika mönster. Några av dem fanns tillgängliga för dig som kund, men flera av dem gjorde det inte. Samma sak bland herrstrumporna.

Nu har det dock blivit rensat ordentligt och de som tidigare bara legat i en låda på lagret ligger nu även ute här på hemsidan.

Mitt lager består dock av olika delar. Det lager som är närmast är det som jag kallar plocklager. Det är därifrån jag dagligen plockar sådant som du beställer. Sedan har jag ett ”kartonglager”. Det är precis vad det låter som. Där förvarar jag kartonger med strumpor. När något börjar ta slut i backarna på plocklagret så finns det ofta påfyllning på kartonglagret. Det har blivit ett system som passat mig bra.

Den ordning som jag nu skapat bland damstrumpor och herrstrumpor är dock bara gjord på plocklagret. På kartonglagret finns det oändligt mycket mer att göra när det gäller sortering och organisering. Eftersom jag tröttnat på det kaos som varit bland dessa strumpor kommer jag fortsätta att organisera och sortera. Därför kan du som kund räkna med att det kommer att komma flera ”nya” både herrstrumpor, damstrumpor och underkläder. Kanske till och med lite barnstrumpor. Och för att hjälpa till med sorteringen så rear jag bort en hel del av dem som det bara finns ett fåtal kvar av så att det ska bli lite lättare för mig att hålla den ordning och struktur som jag vill.

Mitt i all organisering på lagret så bestämde jag mig för att dela upp damstrumporna och herrstrumporna i två kategorier även här på hemsidan. Tidigare har de legat blandade under samma val i menyn. Nu har de alltså fått dela upp sig i två så att det blir lättare för dig som kund att hitta det du behöver.

Appropå sortering och organisering, så kan jag meddela att det nu även finns svarta strumpklämmor som kan hjälpa dig med sortering av strumpor. Tidigare har du kunnat köpa svarta i förpackning tillsammans med gröna och vita, men nu kan du köpa en förpackning med bara svarta klämmor i. De svarta strumpklämmorna hittar du här ->

Som sagt rear jag ut en del ”övriga” strumpor och underkläder. Du hittar alla enligt följande:

Exempel på strumpa som reas ut just nu:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *