Gott nytt år!

Jag vill börja med att önska dig ett riktigt gott nytt år! Det är tid att lämna det gamla bakom sig och kanske ta sig an nya utmaningar.

Om du tänker börja året lite mer aktiv, så har vi just nu erbjudande på några av tåstrumporna, som kan hjälpa dig med det aktivare livet. Bland annat är det tåstrumpor för yoga och löpning.

Många yoga fantaster säger att man inte ska ha något på fötterna när man utövar yoga och visst, de har rätt. Men om man går till ett gym där det springer väldigt många andra människor, kan det kännas mer hygieniskt att använda strumpor och då är yoga tåstrumporna ett bra val. Vissa av oss är också mer frusna än andra och visserligen blir man varm av att utöva yoga, men det kan ändå vara gott att ha ett par strumpor på fötterna. Både i början av passet innan man hunnit bli varm, men även i slutet när man varvar ner lite, så att man inte blir kall efteråt kan tåstrumpor kännas skönt.

Du som tränar yoga kan absolut ha glädje av att använda tåstrumpor även efter passet eftersom man med tåstrumpor på fötterna kan få bättre kontroll och balans. Med tåstrumpor på fötterna fortsätter man helt omedvetet att röra fötterna mera, vilket naturligtvis också är en fördel.

Just nu är det alltså lite extra rabatt på både yoga-tåstrumpor och några av tåstrumporna för löpning.

Alla tåstrumpor hittar du här ->

Strumpbutiken 2022

Vad kommer att hända här på Strumpbutiken under 2022? Ja, det är såklart inget man kan säga i förväg med säkerhet. Men förhoppningen är att kunna fortsätta att jobba lite extra för dig som av någon anledning behöver strumpor med speciell funktion. Förhoppningsvis kommer du att kunna se många nyheter under hela året, det är i alla fall planen.

Här i bloggen kommer jag fortsätta att skriva om både nyheter och om de olika strumporna, varvat med bland annat information om diabetes.

Lämna en kommentar