Grattis Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag. Det firar vi med en rabattkod som ger dig 6% rabatt på ditt köp. Koden gäller oavsett hur mycket eller lite du beställer. Använd 6sverige6 för att få rabatten. Koden gäller endast idag och imorgon 6-7 juni.

Du som använder rabattkoden kommer dessutom att få en strumpklämma på köpet för varje förpackning med strumpor du köper (värde 5:-). Köper du till exempel ett par tåstrumpor, får du en klämma, köper du en trepack strumpor med lös resår får du också en klämma. Köper du både ett par tåstrumpor och en trepack med strumpor så får du två klämmor på köpet. Klämmorna får du utöver rabatten på 6% och gäller endast om du använder rabattkoden 6sverige6.

Vet du förresten varför vi firar nationaldag? Enligt Wikipedia är det både till minne av att Gustav Vasa valdes till Sveriges kung den 6 juni 1523 och för att 1809 års regeringsform skrevs under den 6 juni 1809. Från början firades bara Svenska flaggans dag den 6 juni, men från 1983 blev samma datum även vår nationaldag och 2005 blev det en helgdag.

 

Lämna en kommentar