Jag stödjer diabetesförbundet, gör du?

Nu har det gått snart två månader sedan det senaste inlägget publicerades. Under den tiden har många av oss hunnit vara lite lediga och fått njuta av vänner och familj. Nu är dock de flesta tillbaka i vardagen igen och för vissa är det en allvarligare vardag än de hade tidigare. Jag läste till exempel på Facebook om en klasskamrat från förr som tvingas börja året med cellgifter och strålning. Man blir verkligen ledsen i långt in hjärtat när man läser sådant. Jag vill skicka all kärlek till både min klasskamrat från förr och till alla andra som drabbas av svår sjukdom.

Jag hoppas att du som Strumpbutik-kund slipper både cellgifter och strålning, men jag vet att många av mina kunder har andra problem och det är bland annat därför jag är här. Diabetes som många av mina kunder har, är också en väldigt allvarlig sjukdom som kräver massor med arbete och eftertänksamhet av både den drabbade och de som finns runt omkring.

Jag har ingen lösning på några av dessa sjukdomar, men jag är med och stödjer forskningen i båda fallen och det är inte ens svårt att göra det. Eftersom jag säljer Diabetesstrumpor är det där jag engagerar mig mest och det gör jag bland annat genom att vara medlem i DiabetesFörbundet. Ganska ofta skänker jag även en extra gåva och nu när det är så enkelt att skicka pengar via Swish händer det lite oftare och det uppmanar jag alla att göra. Detta är Diabetes Förbundets Swish nummer: 123 900 9010.

Lämna en kommentar