Jultider

Den vanligaste frågan så här i jultid, är om leveransen hinner komma fram innan jul.

Ska du ha något innan jul, så är sista chansen den posthämtning som Postnord gör här onsdagen den 21 december. De kommer hit och hämtar någon gång på eftermiddagen, så din beställning bör vara här senast 10:00 den 21 december, helst betydligt tidigare. Dessutom ska man tänka att det är juletid och Postnord har förmodligen extra mycket att göra vilket kan ställa till det. Som vanligt gäller att vara ute i så god tid som möjligt och inga garantier på leverans innan jul utlovas. (mina barn har lärt sig att jag aldrig lovar något, men jag gör alltid så gott jag kan och hur Postnord gör, kan jag såklart inte alls gå i god för)

Om det du beställer inte nödvändigtvis måste vara framme innan jul, så kommer jag att skicka iväg alla beställningar som vanligt enligt det varannan dag schema som Postnord följer här, även under mellandagarna.

Vill du veta när Postnord hämtar försändelser här, kan du använda den här länken:

https://www.postnord.se/vara-verktyg/sok-utdelningsdag

Postnord hämtar och lämnar post här samma dag, så därför kan du använda Utdelningsdag-tjänsten som de tillhandhåller. För att få veta när vi skickar, knappa in vårt postnummer 31161, så vet du vilken dag din beställning troligtvis åker härifrån. Efter att Postnord hämtat försändelsen här så är den vanligtvis hos dig dagen efter.

Årets bästa julklappstips då?

Det finns stor risk att jag är tjatig här. I alla år har jag rekommenderat Supi Strumpklämmorna. Det beror naturligtvis på att de är fantastiskt bra och väldigt uppskattade. De är så bra att jag inte ens bryr mig om att förklara det mer här. Jag låter strumpklämmorna tala för sig själv.

Men om man nu redan gett strumpklämmor till alla man känner. Vad ska man då hitta på? Då skulle jag faktiskt rekommendera höstens nykomling – Zent Stödstrumpor. Varför? Jo:

-Finns bara i två storlekar, så du behöver inte veta exakt vilken storlek mottagaren har. Herrstorlek eller damstorlek.

-Sitter inte jättetajt, så även den som inte är van vid stödstrumpor kan uppskatta dem.

-Stödstrumpor värmer. Perfekt som julklapp i frusen vintertid.

-Strumpor är alltid användbara. Nästan alla använder ju strumpor. Varför då inte använda ett par som piggar upp benen.

-Zent stödstrumporna har roliga mönster.

Det var några av de många anledningar till varför Zent stödstrumporna är så bra julklapp. Jag ska faktiskt ge mig själv ett par 🙂 Skönt nu när vi sänkt värmen i vårt hus för att hjälpa till att spara på elen.

Du hittar Zent Stödstrumporna här ->

Lämna en kommentar