Lagerrensning hela hösten

I det senaste inlägget skrev jag lite om hur Strumpbutiken gått från att sälja alla möjliga strumpor, till att nu i huvudsak bara erbjuda strumpor som hjälper. I dagens utbud finns:

  • tåstrumpor bland annat för dig med skav mellan tårna eller som har problem med fotsvamp.
  • diabetsstrumpor för dig med diabetes
  • stödstrumpor för dig med trötta och svullna ben och fötter
  • bambustrumpor för dig som vill ha en extra mjuk strumpa och som dessutom tycker att det är viktigt hur vi behandlar vår värld.
  • strumpklämmor för dig som tycker det tar för lång tid att sortera strumpor.

Tåstrumpor, diabetesstrumpor, stödstrumpor, bambustrumpor och strumpklämmor är alltså vad som ska ingå i sortimentet här på Strumpbutiken. Men på lagret finns fortfarande en del strumpor och underkläder som inte hör till dessa kategorier. De har blivit kvar och legat bortglömda i lådor längst in på lagret. Där gör de ingen lycklig. Därför kommer hela hösten att vara en enda lång utförsäljning. Det är inte något fel på varken strumporna eller underkläderna som nu reas bort. De ska bara iväg och användas.

Det kommer att läggas ut flera artiklar efterhand. Just nu är det i huvudsak kalsonger och barnstrumpor med halkskydd som reas ut. Och priset är lågt!

Det finns i vissa fall endast ett par kvar av en del artiklar som det är rea på. Därför är det först till kvarn som gäller.

Alla artiklar som är med på lagerrensningen finns i kategorin fynd ->

Lämna en kommentar