Publicerad den Lämna en kommentar

Leveranser innan jul – 2021

Som vanligt kommer Postnord att ha extra mycket att göra så här innan jul. Särskilt år som detta och det förra är det kanske flera som väljer att skicka sina paket istället för att överlämna dem personligen. Därför är det såklart bra att vara ute i så god tid som möjligt om du vill beställa något som ska vara framme innan julafton.

Enligt Postnords hemsida så kommer brev som postas senast den 21 december fram innan. Men för att vi ska kunna lämna din beställning till Postnord så att den verkligen åker iväg den 21 behöver du göra din beställning senast 12:00 den 21.

Läs gärna mer på Postnords hemsida. De har gjort en särskild sida för vad vi som privatpersoner kan tänka på för att våra brev, paket och kort ska komma fram i tid. Jultips för privatpersoner kallar de sidan…

Jultips från Strumpbutiken

Apropå jultips, så har vi på Strumbutiken alltid klassiker som vi tipsar om. Strumpor är en klassisk julklapp, men de strumpor som du köper här för ju med sig lite extra omtanke också. Du kanske har någon i din närhet som skulle ha glädje av stödstrumpor. Ett par randiga tåstrumpor är roligare än ett par vanliga strumpor.

Till julklappsspelet kan strumpklämmorna varmt rekommenderas. En påse klämmor kostar ungefär vad en paket till julklappsspelet får kosta och de kan användas av de flesta. Att ge bort strumpklämmor är på sätt och vis att ge bort tid eftersom personen som får dem inte behöver lägga lika mycket tid på att sortera strumpor framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.