Min man älskar strumpklämmor

Strumpklämmor är en av de bästa uppfinningar som finns tycker jag. Jag är så tacksam för mina varje dag. En del är skeptiska innan de provat och kommer därför med argument för att inte investera i dem. Men deras argument håller inte.

Det vanligaste argumentet är att de inte behöver några klämmor för att de alltid använder bara svarta strumpor och att de bor ensamma. I hushåll där det är två personer som bara använder svarta strumpor skulle jag vilja påstå att det inte finns någon bättre lösning på ett vanligt vardagsproblem än strumpklämmor. För hur vet man annars skillnad på vems strumpor som är vems på ett enkelt sätt? Bästa tipset till er är att skaffa klämmor i vars en färg.

Men om man nu är ensam och bara använder svarta strumpor, behöver man då strumpklämmor? Ja, det gör man. Min man har nästan bara svarta arbetsstrumpor. Hans strumpor är köpta vid lite olika tillfällen och därför lite olika slitna. Han säger att strumpklämmorna är väldigt bra, för de hjälper till att hålla ordning så att man inte parar ihop en ny strumpa med en gammal.

Ett alternativ till detta skulle kunna vara att kasta alla gamla sockar på en gång och sedan köpa många nya. Men troligtvis är det ändå så att du kommer att använda några av dina nya sockar oftare än andra vilket kommer att leda till att de slits ojämnt. Efter ett tag står du där med ojämnt slitna sockar igen och risken att blanda sliten med ny socka finns åter där.

Min man som alltså nästan bara har enfärgade svarta strumpor och tidigare aldrig hjälpt till med att sortera några strumpor, tycker att strumpklämmorna är en mycket bra hjälp varje dag. Dessutom ska man veta att min man är ekonomisk av sig och ändå tycker han att klämmorna är en bra investering.

Just nu får du 10% rabatt på förpackningar med en färg strumpklämmor. Det är ett perfekt tillfälle att se till så att alla i familjen får sin favoritfärg på strumpklämmorna.

Lämna en kommentar