om butiken

Strumpbutiken startades Måndagen den 26:e april 2004 av stockholmaren Jakob Naredi. Han lämnade sedan över till två bröder från Småland som kämpade på ett par år. De båda bröderna valde att driva Strumpbutiken med inriktning på att sälja så billiga strumpor som möjligt.

När jag tog över i oktober 2010, hade bröderna tröttnat och ”hyllorna” var endast halvfyllda. För mig kändes det inte rätt att sälja lågpris strumpor som man ju ändå kan köpa i vilken butik man vill. Därför finns det idag i huvudsak specialstrumpor i Strumpbutikens sortiment. Du hittar framförallt strumpor som på ett eller annat sätt kan hjälpa dig som användare. Har du t.ex. diabetes behöver du kanske strumpor med lös resår. Om du har problem med fotsvamp så kan tåstrumporna hjälpa dig. Eller om du har problem med trötta ben kan stödstrumpor vara ett bra alternativ.

Behöver du komma i kontakt med mig?

Är det frågor kring en beställning har jag lättast för att hjälpa dig om du skickar ett mejl med ditt ordernummer. Skicka till info@strumpbutiken.com. Är det någon vara som inte uppfyller dina önskemål, skicka ett mejl och bifoga en bild som visar felet. Det händer (faktiskt endast 2 gånger av flera tusen strumpor hittills… ) att det blir två vänsterstrumpor i en förpackning med tåstrumporna och då ska de givetvis ersättas.

Det går såklart även att ringa 070-77 320 32. Mejladressen är info@strumpbutiken.com

OBS, om du vill sälja något, så behöver du varken ringa eller skicka mejl. Vi har som policy att aldrig handla något från någon som ringer. Vi söker själv upp det som vi är i behov av. Det sparar tid både för dig som ska sälja och för oss. Kan inte detta respekteras så förlorar vi förtroendet för det företag du representerar och det är förmodligen inget du är intresserad av eftersom du då missar chansen att sälja till oss när vi söker det vi behöver.

Också lite om själva företaget för den som tycker det är kul att läsa:

Strumpbutikens registrerade företagsnamn är faktiskt Laba eftersom det var den butiken vi började med. När vi senare köpte Strumpbutiken behöll vi båda butikerna fast under ett och samma företagsnamn, Laba, med organisationsnummer 701201-2477. Strumpbutiken har ingen fysisk butik, men har såklart ändå en adress registrerad så att vi bland annat kan ta emot eventuella returer. Adressen är Släryd, Hamrekulla 125, 31161 Ullared.

4 reaktioner på “om butiken

 1. Hur får jag fakturan?
  Vill INTE ha påminnelseavg!!!

  1. Hej!
   Det förstår jag. Påminnelseavgift är väldigt onödigt.
   Jag hittar inte din beställning. Har du använt en annan mejladress när du beställde?
   Väljer man Klarna faktura så skickas fakturan ut nästan automatiskt via mejl. Den skickas från Klarnas hemsida då jag manuellt går in och säger ok, jag har skickat dessa varorna, nu kan ni skicka fakturan. Det är inte nödvändigtvis så att jag går in och säger ok till klarna varje dag. Är det en dag med mycket att göra kan jag välja att göra det en annan dag, vilket betyder att förfallodatum förskjuts lika långt.
   Återkom gärna med mer uppgifter kring din beställning om du vill ha hjälp med att hitta fakturan.
   Med vänliga hälsningar
   Linda J

 2. Hej, hittade denna sida av en slump. Tyckte det var väldigt fina och roliga stödstrumpor ni verkade ha. Iallafall enligt startbilden. När man sedan går in för att beställa, så finns inte dom strumporna utan andra som inte är lika kul.
  Varför då?

  1. Hej!
   Tack för din fråga! Utbudet varierar hela tiden. Just nu är det en period då det är mycket mönster i form av t.ex. hjärtan och blommor. Tidigare var det mera ränder. Jag försöker ta hem ett varierat utbud av både ränder och andra mönster, men jag har bara det som leverantören har att erbjuda, vilket ibland inte är precis det som jag helst vill ha och inte det som du och andra kunder vill ha heller. Jag tar oftast inte hem så många av varje. Detta bara för att jag ska kunna variera lite mera, lite oftare, men det gör också att om jag får hem en strumpa som är väldigt populär, så kan den snabbt ta slut och ibland går det inte att få tag på den igen. Jag planerar att ta hem nya stödstrumpor under augusti och du får väldigt gärna komma med önskemål om hur du vill att de ska se ut. Vilken/vilka av strumporna på startbilden var det som du gillade. Vill du ha randiga eller något annat mönster? Någon speciell färg jag ska hålla koll på när jag tar hem nya?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *