Publicerad den Lämna en kommentar

Ordning bland nycklar med strumpklämmor

Har du också samlat alla dina reservnycklar på en bra plats? Jag gillar ordning, men ibland blir det oreda i alla fall. Alla våra reservnycklar ligger på en plats. Men det är nästan ingen som vet vilken nyckel som leder till vad. Det problemet upptäckte vi i söndags när vi behövde ha tag på en cykelnyckel.

I burken med våra reservnycklar låg det flera olika, men vilken av dem var det vi behövde? Vi fick prova oss fram innan vi hittade rätt. När nyckeln skulle läggas tillbaka så sa min man att vi borde skriva en lapp till den så att vi vet vad det är för en nyckel. Bra förslag tyckte jag, men dottern hade ett bättre.

-Vi kan väl sätta en strumpklämma på den, sa dottern. Eftersom det är mammas reservnyckel, så tar vi en gul klämma.

Gul är den färg på klämma som jag använder till mina strumpor, vantar och handdukar för att veta att de är mina. Genom att sätta en gul klämma på nyckeln, så vet vi nu att det är en nyckel som är min. Och att det är en cykelnyckel ser man. Enkelt och smart av min dotter, tycker jag.

Man kunde gjort som min man sa, men en lapp som man sätter dit kan lossna och texten kan suddas ut. Strumpklämman kommer ingenstans och färgen bibehålls.

Efter det här kan jag bara säga samma sak en gång till som jag redan har sagt hur många gånger som helst. Det är endast fantasin som sätter gränsen för vad man kan använda Supi Strumpklämmorna till. Av den anledningen kan man inte heller få för många strumpklämmor.

En färg till varje familjemedlem

I vårt hushåll har jag alltså gula klämmor till väldigt många saker. Min man har gröna och dottern har svarta klämmor. Sönerna har röda respektive blå klämmor. När vi började fanns klämmorna bara i förpackningar med tre olika färger i varje. Nu har du förmånen att välja femton klämmor i en enskild färg. Det är väldigt bra, för då får du ett bra antal klämmor och varje person i hushållet kan välja sin egen färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *