Publicerad den Lämna en kommentar

Påfyllning av populära favoriter

I förra veckan kom det äntligen påfyllning av flera av våra populära favoriter. Det blev påfyllning av:

Svarta diabetessock av bambu, men även randiga bambu diabetessock i vissa storlekar, både rosa och svarta.
Diabetessocken av bambu är stickad så att slutet på skaftet rullar sig vilket gör att strumpan sitter bra på foten och benet, trots att den saknar resår.  Tack vare att den saknar resår så lämnar den inga fula märken på benen. Eftersom strumpan inte har någon tåsöm på insidan så slipper du med denna sock även skav på tårna. Bambu som material är som du kanske vet väldigt mjukt.

Svarta och randiga diabetessock av bomull låg också i kartongerna som jag packade upp. Diabetessocken av bomull saknar precis som den av bambu resår och även denna sock saknar tåsöm på insidan, allt för att du ska slippa skav och märken. Det som framförallt skiljer den av bomull från den av bambu, förutom materialet, är den mjuka frottésula som är på undersidan av foten på den av bomull. När man tar på sig denna sock så är det nästan som att gå på moln.

Slutligen fick vi påfyllning av sockarna med lös resår och halkskydd under foten. De flesta fallolyckor sker i hemmet, men flera av dem skulle kunna undvikas om fler använde anti-halksockar varje dag. Halkskyddet under foten är silikonbasserat och naturligtvis giftfritt. Antihalksockarna finns i storlekar från 37/39 upp till 46/48. I alla storlekar finns de i svart, grått och nu även i olivgrönt. Den olivgröna är helt ny.

Allt det vi fyllde på med den här gången finns under kategorin Diabetessock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *