Rocka sockorna – information och musik video

För ett tag sedan var båda mina nu vuxna söner hemma. Den ena sonen har nyligen köpt en ny bil som den andra gärna ville titta lite närmare på. Självklart var de tvungna att testa ljudet i bilens högtalare också 😀  Snart spelades det musik på högsta volym (vi bor på landet, så det var tack och lov inte så många som blev störda… )

Sedan sönerna flyttade hemifrån har jag inte så noga koll på vad de brukar lyssna på för musik. Själv lyssnar jag nästan aldrig på radio, så jag har inte så bra koll på vilken musik som spelas heller. Därför såg jag nog ut som ett levande frågetecken när jag hörde vad för låt som kom ut ur bilens högtalare. En låt om sockar!! Tydligen äldsta sonens favoritlåt. Jag hade aldrig hört den tidigare.

Rocka sockorna

När låten spelades i lite mer normal volym, kunde jag uppfatta mera vad låten faktiskt handlade om – Rocka sockorna! Det var ju en väldigt viktig låt. Varken sönerna eller deras flickvänner hade så bra koll på vad det handlade om egentligen. Jag fick ett perfekt tillfälle att sprida den viktiga informationen.

Låten heter Rocka Sockorna. Istället för att jag ska förklara för dig vad det är, så tänker jag låta en riktig expert på området göra det. I slutet av klippet nedan sjunger experten själv låten Rocka sockorna.

Varför delar jag detta här då? Jo, för i vanliga fall skriver jag ju mycket om diabetes eftersom jag säljer diabetesstrumpor. Men alla är vi ju lika viktiga, även de med Downs syndrom naturligtvis. Och när jag hörde den här låten tänkte jag att det ju är ett perfekt sätt att sprida den viktiga informationen vidare.

Vill du veta mer om Down syndrom så hittar du deras hemsida här ->

Vill du läsa mer om just Rocka sockorna så har de gjort en särskild sida för just det och den hittar du här: Rocka sockorna sida

Här nedan är den “officiella” videon till låten. Och du, kom ihåg, du kan rocka sockorna varje dag, inte bara den 21 mars.

Lämna en kommentar