Publicerad den Lämna en kommentar

Släkting hyllade strumpklämmorna

Under helgen som gick var jag och min man iväg på släktträff. Närvarande var över 50 personer och de flesta av dem träffar vi endast i samband med dessa släktträffar som sker ungefär vart annat år (undantag när det var Corona tider).

Kvinnan jag hade mitt emot mig medan vi åt middag, hade jag tydligen sålt strumpklämmor till för ett antal år sedan. Det var något som jag helt glömt bort. Vi träffas så sällan och det var flera år sedan hon köpte dem. När det blev tal om ifall jag fortfarande sålde strumpor på nätet, så påminde hon mig om att hon köpt dem. Och hon öste beröm över klämmorna.

Hon sa bland annat att hon var förvånad över hur hållbara de är. De går ju aldrig sönder, sa hon. Hon berättade om hur hennes familjs sockar mestadels är svarta och hur det är jobbigt att sortera dem utan klämma. Nu tyckte hon att det gick så lätt för henne, tack vare strumpklämmorna.

Bra att veta är att hennes tre barn, 7-13 år, alla har adhd. Har du barn med samma eller liknande diagnos, då vet du hur sådan vardag kan se ut. Tydligen så fungerade det alldeles utmärkt med strumpklämmor i hennes familj, vilket jag är glad för för hennes skull. Kanske det kan hjälpa dig och din familj också.

Vid mitt bord satt även en ung tjej som blivit sambo med en annan släkting. Den unga tjejen undrade om det var några speciella sockar jag sålde. Jag förklarade att det i huvudsak är tåstrumpor, stödstrumpor och strumpor för diabetiker som jag säljer. Det fick genast samma följdfråga som alltid. ”Vad behöver diabetiker för sockar?” När jag förklarat hur de behöver sockar med lös resår och utan tåsöm och varför de behöver det, så kom nästa fråga:

Vilka sockar säljer bäst då?

Storsäljaren är inte några sockar. Det är Supi Strumpklämmorna och kvinnan jag hade mitt emot mig, hade ju precis förklarat för de runt omkring varför. Det är den bästa uppfinningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *