Smart att handla på nätet nu

Det verkar bara finnas en sak som alla pratar om just nu – Corona viruset. Viruset drabbar som vi alla vet vid det här laget, de äldsta i samhället värst och av dem så är det värst för de som har någon form av underliggande sjukdom som till exempel problem med hjärtat eller diabetes. Är du yngre diabetiker verkar det inte vara lika farligt, men som alltid är det klokt att du pratar med din läkare för att få veta hur det är för just dig.

Att handla varor på nätet är smart i dessa tider när vi får råd att hålla avstånd från varandra. Även om jag, vilket jag verkligen inte tror eftersom jag känner mig frisk, skulle bära på smitta så tvättar jag händerna innan jag packar dina strumpor och sedan åker ju strumporna runt i ett dygn innan de hamnar hos dig. Skulle det eventuellt vara någon smitta kvar trots resan till dig, då dör ju den om du tvättar händerna när du packat upp strumporna och slänger förpackningen.

Eftersom jag tog hem många strumpor i årsskiftet så har jag inte heller behövt importera några nya från främmande länder den senaste tiden. Risken för smitta är alltså minimal om du väljer att handla strumpor från mig under den här perioden. Och jag skulle säga att den mesta näthandeln borde vara relativt säker eftersom du ju som sagt slipper direktkontakt med andra människor.

Eftersom det är kärva tider för många nu när det blivit såhär när man kanske tvingas gå från arbetet och inkomsten försvinner så vill jag ge dig en liten rabattkod så att du kan köpa nya strumpor till lägre pris. Om du skriver in koden mars-20 när du är i kassan, kommer du att få 10% rabatt på hela din beställning. Koden gäller endast mars månad ut.

Lämna en kommentar