Stödstrumpor åter i lager

Igår kom det äntligen påfyllning av stödstrumpor. Både de blommiga och randiga som du ser på bilden här under har varit favoriter ett tag.

Men utöver dessa favoriter så tillkom det en ny variant i familjen stödstrumpor. Den här gången är det ett par som är i huvudsak svarta. De här nya strumporna är inte slätstickade så som de ”vanliga” stödstrumporna är. Tänk dig som en strukturtapet fast som strumpor, så har du en beskrivning. En rolig effekt om du frågar mig 🙂

De här nya stödstrumporna finns både i storlek 37-39 och i storlek 40-42.

Och precis som de andra Stödstrumporna av märket Doktorn rekommenderar så har de ett tryck som ligger på mellan 16-18 mmHg.

Alla stödstrumpor hittar du här ->

Strumpor med lös resår och halkskydd

Samtidigt som det kom flera stödstrumpor, så kom det påfyllning av Doktorn rekommenderar strumpor med lös resår och halkskydd. Det kom både grå och svarta i olika storlekar.

Strumpor med halkskydd är ett bra alternativ för dig som har problem med balansen. Om du kanske redan har ramlat i hemmet så kan det vara en bra idé att prova på strumpor som har halkskydd under foten. Enligt läkare som varit med och tagit fram de här strumporna så hjälper halkskyddet till att minska risken för olyckor i hemmet.

Strumporna med halkskydd finns ända upp till storlek 46-48.

Lämna en kommentar