Publicerad den Lämna en kommentar

Strumpbutiken på Pinterest

Pinterest tycker jag personligen är ett trevligt ställe att spendera tid på. Det finns så mycket intressanta och användbara saker där.

Strumpbutiken har varit med på Pinterest ett tag. Inte jätteaktivt, men några bilder på strumpor har det hamnat där. Men grejen med Pinterest är ju att man även kan spara andras ”pins”. Man sparar ju ”pins” på olika ”anslagstavlor”. På Strumpbutikens sida hittar du bland annat följande anslagstavlor:

På anslagstavlan ”Ta hand om dig” Hittar du pins om bland annat varför det är så bra med promenader och några enkla träningstips.

Anslagstavlan Diabetes handlar om diabetes på olika sätt. Bland annat finns det en pin som talar om skillnaden mellan typ 1 och typ 2 diabetes. En annan säger att diabetes är ett heltidsjobb som du varken får betalt för eller semester från. Sant, så sant!

Följ gärna Strumpbutiken på Pinterest 🙂 Det varvas som sagt mellan egna bilder på strumpor och andras pins där. Allt i hopp om att skapa ett flöde som kan intressera och vara till glädje, hjälp och inspiration för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *