Tack för beställningen

Jag har varit dålig på att tacka för att du handlar just här på Strumpbutiken. Därför tänkte jag här ägna ett helt inlägg åt att säga TACK!

När du gjort din beställning kommer det ett automatiskt tack meddelande, men det är som sagt automatiskt och inte speciellt personligt. Däremot så ”pratar” jag med dig när jag packar din beställning. Inte högt, för då skulle ju de runtomkring tro att jag är tokig. Men i mitt huvud kan jag säga ungefär såhär:

Tack Eva i Storstad för att du ville handla på just min sida. Åååå…. du har köpt de här diabetesstrumporna. De är verkligen sköna tycker jag. Hoppas att du också kommer att tycka det.”

Eller;

Ååå, vilken härlig mix av färger du valt Kristina på dina tåstrumpor. Man blir ju glad bara av att packa dem. Tack snälla du för att du gjorde denna beställning.”

Och jag menar verkligen vad jag säger. Det behöver jag ju inte göra eftersom du ändå inte hör mig, men jag gör det ändå. Även om du bara handlar ett par strumpor så säger jag tack medan jag packar. Och även om du bara handlar svarta strumpor som inte går att kommentera så mycket, så säger jag något.

Idag packade jag till exempel svarta diabetessockar till en kund. I mitt huvud sa jag till kunden ungefär såhär;

Tack för beställningen xxxxx. Jag hoppas att du blir nöjd med dina strumpor. Svarta strumpor är ju en klassiker…

Du hör som sagt inte något av detta, men jag vill att du ska veta att jag verkligen är tacksam för att just du handlar av mig. Så, från mitt hjärta; TACK!!

PS. Kom ihåg att rabattkoden 10i10 gäller fortfarande. Koden gäller endast oktober ut, så passa på att använda den redan nu. Koden ger dig 10% rabatt på allt du handlar och du anger den när du är i kassan. Läs gärna inlägget om rabattkoden här:

Oktober 10% rabattkod

Lämna en kommentar