Tåstrumpor var min räddning

I förra veckan vet jag inte hur jag gjorde när jag klippte mina tånaglar, men fel blev det och jag märkte det inte förrän det var för sent. Av någon anledning blev nageln på lilltån inte som den borde. Istället blev den väldigt vass i den kanten som är mot tån intill. Det upptäckte jag när det började göra ont och då var jag inte i närheten av något redskap så att jag kunde fixa till problemet. I själva verket tvingades jag gå med problemet ganska länge i skor som visserligen är ganska bra, men när det blev problem med tån, då var skon för trång. Skon tryckte ihop tårna så att skavet som uppstått på grund av den felaktigt klippta nageln bara blev ännu värre.

När jag äntligen kom hem och kunde åtgärda felet med tånageln var problemet på tån intill väldigt stort. Jag gick barfota resten av dagen, men det hjälpte inte. Men så plötsligt kom jag på att det är ju precis detta som jag hjälper mina kunder med. Helt otroligt att det kunde ta sådan tid för mig att komma på det. Det har varit ganska mycket senaste tiden. Får väl skylla på det….

När jag kom på lösningen och gjorde så som jag rekommenderar dig som är kund, så tog det inte så lång stund innan det kändes mycket bättre.

Vilken var lösningen då? Tåstrumpor förstås. Helt ärligt har jag inte använt tåstrumpor på ett tag. Jag har gått med diabetessockar. Varför jag har använt diabetessockar kan jag berätta mer om en annan gång. Just den här gången var det alltså tåstrumpor som var lösningen.

Med tåstrumpor på fötterna så fick varje tå en egen skyddande strumpa runt sig. Det var precis vad som behövdes. Tån intill min lilltå fick lugn och läkte snabbt. Överhuvudtaget mådde mina fötter väldigt bra av att gå med tåstrumpor en dag. Så även om jag gärna går med diabetessockar, så ska jag i fortsättningen använda tåstrumpor minst en gång i veckan. Helt enkelt för att det kändes så bra och mina fötter verkar må bra av dem.

Vill du veta vilken som just nu är min favorit bland tåstrumporna. Det växlar lite beroende på årstid och humör, vilken strumpa som jag för stunden gillar bäst. Men just nu är det de blårandiga. De är helt lagom tycker jag. Lagom mycket färg.

Om du läser detta och läst ända hit om mitt problem med tån, då förtjänar du en rabattkod tycker jag. Rabattkoden ger dig 20:- rabatt på mina favorittåstrumpor. Koden är lagom och den gäller under hela september. Du knappar in koden när du är i kassan. Strumporna som koden gäller på hittar du här:

Tåstrumpor med lagom mycket färg ->

Lämna en kommentar