Tillbaka till vardagen

Nu har de flesta skolor kommit igång igen efter sommarlov. Väldigt många har även slut på semestern och vardagen är tillbaka. Många ”experter” och regeringen förutspår en tuff ekonomisk höst 2023. Räntorna är fortsatt höga och matpriserna stiger och väntas stiga ännu mer.

Jag säljer ju framförallt strumpor med speciella funktioner så som till exempel stödstrumpor och tåstrumpor. Men det finns ett litet utbud av vanliga strumpor och underkläder också. Dem hittar du under kategorin ”övrigt”. Under kategorin övrigt finns både fynd och de otroligt populära strumpklämmorna.

Nu när vi är tillbaka till det ”vanliga” och en ekonomiskt jobbig höst väntar, så tänkte jag ge dig lite extra rabatt på allt som är under kategorin ”övrigt”. Alltså en kod som gäller även på fyndvaror och strumpklämmor. Det är väldigt sällan som jag har ett sådant erbjudande, men jag tyckte att den här hösten så kan det vara välbehövligt.

Koden 10sept23 ger dig 10% rabatt på allt som finns under kategorin övrigt, alltså även på redan prissänkta varor. Koden gäller till den sista september och du kan handla för hur mycket eller lite du vill. Självklart kan du handla även andra varor, men rabatten gäller endast på övrigt-produkterna.

 

Här nedan ser du ett litet exempel på vad som ingår i kategorin övrigt:

Lämna en kommentar