Publicerad den Lämna en kommentar

Toppsäljare hittills i år

Personligen tycker jag det är intressant att se vad andra handlar. Det gäller även när jag är i min lokala livsmedelsbutik faktiskt. När man står där i kassan och kika på vad kunden framför packar upp och packar ner, då blir jag ofta lite inspirerad. Ibland har man en kund intill sig som fyller bandet med grönsaker i regnbågens alla färger och redan där och då ser det ju så gott ut. Tänk sedan vad man kan göra med alla de där grönsakerna. Nästa gång är det kanske en kund som handlar chips och en stor läsk. Kanske inte lika inspirerande, men jag tänker ofta på hur den personen mår egentligen.

När man handlar på nätet är det svårare att se vad alla andra handlar. Därför tänkte jag idag avlägga en liten rapport över vad som sålt bäst här på Strumpbutiken hittills i år.

Årets vinnare hittills:

Strumpklämmorna är alltid vinnare. Det är den produkt som säljs absolut mest, alltid. Och bäst bland strumpklämmorna är de som ligger förpackade med tre olika färger på klämmorna i en förpackning. Till exempel de röda-gula-blå.  Just nu är det specialpris på dessa klämmor, så om du vill handla som många andra, så passa på 🙂

På andra plats kommer strumporna som ligger i kategorin Diabetesstrumpor. Det inkluderar både de strumpor som har ”vanlig lös resår” och strumpor med så kallad roll-topp. Populärast av dessa är de med roll-topp. Inom kategorin diabetesstrumpor finns både vanlig sula, frotteslua och sula med halkskydd. Av de olika typerna av sula är det den med frotté som är mest uppskattad.

Också på pallplats, på tredje plats, hittar vi alla tåstrumpor. Det skiljer bara 18 par från att tåstrumporna hade legat lika med diabetesstrumporna. Så vi får väl se hur placeringen ser ut i slutet av året.

Kanske inte så överraskande så är det de svarta tåstrumporna som är mest populära. En vanlig beställning från kund som handlar tåstrumpor inkluderar ett eller flera par svarta tåstrumpor och en eller flera andra. Väldigt sällan som det säljs tåstrumpor i endast en färg. Idag skickade jag till exempel iväg ett par svarta tillsammans med ett par lila och ett par grå. En ganska klassisk beställning när det kommer till tåstrumpor.

Vinnarna hittills i år:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *