Vilka strumpor passar i höst?

Nu är hösten här på riktigt. Utanför mitt fönster ligger det fullt med gula och orange löv på marken. Regn och vind visar också att hösten är här. Personligen gillar jag hösten. Det är en tid då man får krypa upp i soffan med en filt och dricka något varmt medan de levande ljusen höjer stämningen.

Som försäljare av strumpor märker jag hösten på ännu ett sätt. Försäljningen skjuter i höjden. Tidigare år har det nästan blivit ett problem. Jag tycker alltid att jag beställer hem många sockar inför den här tiden på året, men varje år hittills har jag ändå tagit hem för få. I år har jag verkligen tagit i och fixat hem många sockar och flera är på väg. I år ska det räcka….

Vilka strumpor är det då som säljs mest den här tiden på året? Nja, än är det ungefär samma som under övriga året, dvs. blandat Stödstrumpor, Strumpor för Diabetiker, och Tåstrumpor. Men om ett par veckor slår det förmodligen över igen. När vi kommer närmare jul så brukar det vara så att försäljningen av tåstrumpor ökar. Jag tänker mig att det beror på att det är en så bra julklapp. Strumpor behöver alla (nästan alla) och ska man ge bort strumpor, då är det roligt att ge något som ändå är lite annorlunda, vilket tåstrumporna är. Dessutom så sträcker sig Toetoe tåstrumporna över flera storlekar, så det gör inget om man inte vet exakt vilken storlek personen som ska få strumporna har.

Att ge bort tåstrumpor passar såklart även till farsdag som snart närmar sig.

Vilka är då årets höststrumpor? Kanske de senaste stödstrumporna som har lika pigga och glada färger som höstens alla löv. 

Lämna en kommentar