Publicerad den Lämna en kommentar

Billiga tåstrumpor för yoga

God fortsättning på det nya året. Jag hoppas att det har börjat bra för dig.

Här på Strumpbutiken har vi inventerat. Jag gillar att göra inventeringen på det gamla klassiska viset. Jag öppnar alla lådor och backar och räknar varje strumpa en och en. Med mig när jag räknar har jag papper och penna så att jag efterhand kan skriva upp vad jag har räknat. Samtidigt gör jag noteringar om det är något särskilt jag upptäcker när jag räknar.

Några extra exceptionella fynd gör jag sällan när jag gör min inventering, men i år gjorde jag ändå några noteringar när jag räknade tåstrumporna. Bland annat noterade jag att det är väldigt få kvar av flera olika modeller tåstrumpor från Toetoe. Bland annat är det väldigt få svarta tåstrumpor med kort skaft. Tidigare har den modellen funnits även i grått, vitt och två olika randiga varianter, men nu är det alltså bara den svarta kvar och det var inte många av den heller.

Så om du gillar de här så passa på. Fast om de redan är slut nu när du vill handla, så kan jag tipsa om att Bola också gör svarta tåstrumpor med kort skaft och de tänker jag fylla på med flera av efterhand som behov finns.

Billiga Tåstrumpor för yoga

En annan sak som jag visserligen visste tidigare, men som jag gjorde en notering om i alla fall, är att det finns ganska många tåstrumpor med halkskydd under foten i den största storleken. Det blev fel en gång när jag beställde dem och därför finns det ganska många av dem på lagret. Det gäller både de grå och de svarta så kallade yoga tåstrumporna. Man behöver såklart inte ha dem på sig för att man ska utöva yoga. Personligen använder jag gärna yoga tåstrumporna vilken dag som helst för de sitter så bra på foten. Och trappan upp till vår ovanvåning är lite hal och därför är det skönt att ha halkskyddet under foten.

Eftersom det är så väldigt många tåstrumpor i den stora storleken så tänkte jag att du får hjälpa mig att rensa lite. Jag har sänkt priset med 100:- på de här strumporna. Det är egentligen att ge bort dem. De 19:- du får betala för dem är för att hjälpa till att täcka kostnaden för vad porto och packning kostar att skicka dem till dig.

När nu priset är så väldigt lågt så har jag valt att begränsa det så att det bara gäller till den 21 januari. Och det gäller alltså bara de tåstrumpor som kallas yogatåstrumpor och som är i storlek L (44-47). Du hittar dem här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *