Svarta stödstrumpor med prickar, 40/42

189.00 kr

Investera i ditt välbefinnande och stil med våra svarta stödstrumpor med prickar. Gör varje steg till en smidig och modeframåt upplevelse. Köp ditt par idag och upplev den perfekta kombinationen av komfort och stil.

I lager

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Upplev komfort och stil i varje steg med våra svarta stödstrumpor med prickar. Dessa eleganta strumpor är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material för att erbjuda både stöd och trendig design.

Material: 74% bomull, 23% polyamid och 3% lycra skapar den perfekta balansen mellan mjukhet, hållbarhet och stretch. Den höga bomullsinnehållet ger en andningsbar och bekväm känsla, medan polyamid och lycra ger strumporna elasticitet och formbeständighet.

Design: De svarta stödstrumporna pryds av prickar i olika färg som ger dem en lekfull och stilfull touch. Denna design gör dem mångsidiga nog att använda både för vardagsbruk och för att komplettera din favoritoutfit för speciella tillfällen.

Stöd och Komfort: Kompressionen i strumporna är skapad för att ge stöd åt benen och fötterna under hela dagen. Perfekta för långa arbetsdagar, resor eller för att helt enkelt ge dina fötter den omsorg de förtjänar. Dessa stödstrumpor har en kompression på 16-18 mmHg.

Storlek och Tvättanvisningar: Våra stödstrumpor finns i flera storlekar för att säkerställa en perfekt passform. Var noga med att mäta omfånget på dina ben för att få rätt storlek. För storlek 40/42 bör dina ben ha följande mått:

  • vadens omfång; 33-40 cm
  • mått vid ankel 20-24cm

Tvättråd 60 grader.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.