Doktor Lowe

Oktober anses ofta vara en Rosa månad (insamling till Rosa bandet). Men här på Strumpbutiken vill vi i år prisa alla färger. Vi har fått en hälsning från en Clown som heter Doktor Lowe och clowner älskar verkligen regnbågens alla färger. Doktor Lowe är inte vilken clown som helst utan en som jobbar på sjukhus bland svårt sjuka barn. För att uppmärksamma detta betydelsefulla arbete som Doktor Lowe gör, så sänker vi priset på alla regnbågsrandiga tåstrumpor med 10:- per par under hela Oktober månad. Du hittar de aktuella strumporna här….

Så här skriver Doktor Lowe:

“Hej, mitt namn är Doktor Lowe och jag arbetar som sjukhusclown i föreningen KulturSjukhuset. Min uppgift är att hälsa på barn, ungdomar och deras familjer när de är på sjukhuset. Ibland kan besöken bli lite tok/roliga och busiga men ibland om man mår dåligt och är trött kanske jag bara visar mina vackra såpbubblor eller sjunger en liten sång. En del måste vara på sjukhuset under en lång lång tid.  Då blir barnen och jag ofta bli goa kompisar. Det kan vara svårt att hålla kontakten med sina kompisar från skolan/dagis då man ofta är borta därifrån. Då kan jag bli som en extrakompis under den tiden då man är sjuk. Jag tror att mitt besök kan göra skillnad för barnen och familjerna som måste vara på sjukhuset.

Vårt arbete bygger på att vi får bidrag från olika håll. Välkommen om Du vill vara med och bidra med en gåva till clownverksamheten! Bg 819-8749, märk din inbetalning “gåva clownverksamhet”

Kika gärna in på vår hemsida www.kultursjukhuset.se

 

Ps. Jag gillar randiga strumpor. Strumpbutiken har skänkt mig dessa. Visst är de snygga?? Ds

Hälsningar Doktor Lowe 🙂

doktor-lowe

Lämna en kommentar