Sommaren är kort

Strumpor med kort skaft passar när det är sommar. Många går såklart omkring utan sockar, men ska man ha skor på sig så är det en fördel att ha strumpor. Personligen tycker jag att det är skönare med strumpor i skorna och det minskar risken för skav. När det är sommar och varmt blir vi varmare om fötterna och svettas. Fotsvett sätter sig gärna i skorna och sedan är det svårt att bli av med lukten. Använder man strumpor så suger strumporna upp en del av fotsvetten och du kan hålla dina skor fräscha längre. Ha gärna ett par extra sockar med dig för att byta oftare och på så sätt bevara livslängden på skorna.

Några som trivs när det är fuktigt och varmt är inte bara bakterier utan även svamp. Mellan dina tår är därför en perfekt bostad för inte bara fotsvetts-älskande bakterier utan även svamp, fotsvamp. Använder du tåstrumpor så hjälper strumporna dig att hålla torrt även mellan tårna och du minimerar risken för svamp där.

Sommaren är kort, men det gäller att ta vara på den så länge den varar. Eftersom det var länge sedan vi hade ett bra erbjudande på tåstrumpor och speciellt på sådana med kort skaft, tycker jag det är på tiden att vi har ett sådant nu. Tre av våra mest populära tåstrumpor med kort skaft, är nu prissänkta från 89:- till endast 65:-. Men passa på, det är inte bara sommaren och skaftet på dessa strumpor som är kort. Erbjudandet är begränsat och kommer att plockas bort utan förvarning.

sommar2016

Här kommer direktlänkar till de olika strumporna som det just nu är erbjudande på.

 

Lämna en kommentar