Publicerad den Lämna en kommentar

Strumpor för diabetes

diabetes strumpor

För ett tag sedan tog vi hem speciella strumpor för dig som har diabetes, Suva Silver Sock. Det var strumpor med väldigt speciell resår runt benet och som saknade söm vid tårna. Strumpan är också gjord delvis av silver, vilket har många bra egenskaper. Bland annat ökar blodcirkulationen i foten.

Vi tog endast hem ett fåtal strumpor på prov. Ville testa om det var något som intresserade dig som kund och vi ville även veta vad våra fotterapeuter tycker om dem. Det tog lite tid innan någon vågade prova dem. Kanske beroende på att de kostar lite mer än andra, ”vanliga” strumpor. Men nu har det lossnat. De som har köpt, köper igen, vilket jag ser som det bästa betyget.

Nu är problemet att de är tillfälligt slut i vissa storlekar och färger. Jag har beställt nya, men det är lång leveranstid på dem. De tillverkas nämligen inte förrän jag säger att jag vill ha fler och det blivit min tur i beställningskön, så tar det lite tid.

Men än har vi några kvar. Så om du inte vill vänta allt för länge, så passa på att beställ redan idag. Du kommer direkt till alla Suva strumporna här…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.