Publicerad den Lämna en kommentar

Bambu trosor i två-pack

Alltså, egentligen skulle jag inte skriva om bambu produkter den här månaden. Jag skrev ju mycket om bambu förra månaden. Men jag kan inte låta bli. De här trosorna som jag precis lagt till är helt underbara. De är både väldigt snygga och sköna. Det tycker i alla fall jag. Vi tycker kanske inte om samma typ av trosor, du och jag, men om du gillar Hipster trosor så kan dessa mycket väl vara något för dig.

Att trosorna ligger i en snygg förpackning när man köper dem tycker jag är ett lite extra plus :). En platt papp-kartong med plast-fönster så att man ser trosorna. Det gör att de är roliga att ge bort också.

Tyvärr finns de här trosorna inte i alla storlekar. Inte någon i storlek Medium. I Large och X-large finns båda färg-kombinationerna, både den rosa-blommiga och den vit-marin. Behöver du storlek S, så finns det i den rosa-blommiga varianten.

Alla bambu-underkläder hittar du här ->

Just nu är det specialpris på dem, bara för att jag tycker så väldigt mycket om dem 🙂 Jag hoppas att du gillar dem lika mycket som jag gör.

Sedan vi introducerade mera bambu-produkter så har de sålt riktigt bra. Över förväntan faktiskt. Både linne, sockar och trosor. Naturligtvis fortsätter vi sälja diabetessockar, stödstrumpor och tåstrumpor. Bambu produkterna är ett komplement som kommer att stanna kvar. Särskilt om efterfrågan fortsätter så som den börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *