Fyndpris på joggingbyxor till dam

Joggingbyxor är inget som egentligen ska ingå i sortimentet i en butik som specialiserat sig på strumpor. Särskilt inte i en butik som specialiserat sig på strumpor med speciella funktioner. Men just nu kan du ändå hitta ett par joggingbyxor här. Varför kan man undra?

Jo, för att jag inte kunde låta bli. Jag fick ett bra pris på dessa och då tänkte jag genast att det här priset skulle kunna vara intressant för flera. Jag tog ett par till mig själv direkt 🙂

Tyvärr finns de endast i en färg och endast i storlek xxl. Det blir väl lite så när man får fynd-erbjudanden. De andra färgerna och storlekarna är såklart redan slutsålda. Men för dig som behöver xxl, så är ju det här toppen.

Som jag sa fick jag ett extra bra pris på de här byxorna när jag beställde dem och därför har jag satt ett lågt pris. Skulle jag köpt dem till ordinarie pris hade du fått betala nästan 200:- för dem. Tack vare mitt låga inköpspris kostar de endast 129:- här, men under den här veckan så får du dem ännu billigare eftersom jag är lite tveksam till om de verkligen ska ingå i sortimentet.

Vill du fynda ett par billiga joggingbyxor så hittar du dem här ->

1 svar på ”Fyndpris på joggingbyxor till dam”

Lämna en kommentar