Glad påsk alla fantastiska kunder

Idag vill jag fatta mig kort. Påsk-kort 🙂

Egentligen känns det tråkigt att bara skriva kunder och besökare på ett påsk-kort. Du är mer än en besökare i mängden och varje kund som handlar på Strumpbutiken.com är unik. Under alla år som jag drivit denna butik, har jag via bland annat via mejl, stött på väldigt många trevliga människor.

Nu senast är det en kvinna som heter Hanna G, boende i Skåne. Jag hade aldrig lärt känna henne om det inte varit för att hon beställt tåstrumpor. Hanna skickade ett mejl till mig angående strumporna och i slutet av mejlet skrev hon en blogg-adress. Jag följde länken och läste några inlägg i hennes blogg. Det visade sig att vi hade samma värdegrund att stå på och samma intresse med hund.

När jag svarade på Hannas fråga om strumporna så passade jag på att kommentera det jag läst i hennes blogg. Sedan har vi fortsatt att skicka mejl till varandra. Det har verkligen varit en ära att få lära känna Hanna och jag önskar att jag fick möjlighet att lära känna även dig.

Under åren har jag även pratat i telefon med flera kunder. Bland annat en man från norra Sverige som heter Göran. Jag har förstått på hans röst att han är en äldre man. Han har via telefonen beställt diabetesstrumpor flera gånger eftersom han tycker det är krångligt med dator. Men nu var det ett tag sedan jag hörde något från honom. Och trots att jag inte känner honom, så tänker jag på honom och undrar hur han har det. Han kanske inte ens finns kvar i livet. Jag vet inte. Det är helt klart nackdelen med den här typen av ”relation”. Om du Göran, läser detta och känner igen dig, så hör gärna av dig och berätta hur du har det. Du behöver inte beställa något. Jag vill bara veta att du mår bra.

Så. Denna korta påsk hälsning är till för alla mina unika kunder och fina besökare. Glad påsk och ta hand om både dig själv och de i din närhet!

1 svar på ”Glad påsk alla fantastiska kunder”

Lämna en kommentar