Betalningsalternativ och skenande priser

Hej, hur har du det? Här på Strumpbutiken.com har det varit full aktivitet de senaste dagarna. Ett nytt betalningsalternativ har blivit installerat. Eller nytt och nytt… Det är varken nytt på marknaden eller ens nytt för Strumpbutiken. Jag prata om Klarna.

Här på Strumpbutiken kunde du betala med Klarna för några år sedan. Men eftersom vi då hade ett väldigt dåligt avtal som mer eller mindre tvingade oss att ta ut en relativt hög faktura-avgift, så plockade vi bort det. Det fanns även andra orsaker till att Klarna inte fick vara kvar som betalningsalternativ. Men tiderna förändras och i det här fallet till något positivt. Klarna är nu mycket smidigare eller ”Smoooth” som de själv säger. Du kommer fortfarande att kunna betala med Paypal om du vill det eller direkt till vårt Bank-giro om det är ett alternativ som passar dig bättre.

Klarna får en testperiod och om både du och jag gillar alternativet så får de vara kvar. Testperiod är det också på fraktpriset. Sedan ett litet tag tillbaka så är det fri frakt för dig som handlar för över 150:-. Jag tycker själv att det är så tråkigt att behöva betala frakt när man väl kommer till kassan, så jag valde att tillfället plockar bort den avgiften. Om siffrorna håller så kommer det naturligtvis fortsätta att vara fraktfritt för alla som handlar för över 150:-. Givetvis får du fortfarande rabatterna också. Alltså 3% rabatt om du handlar för över 300:-, 5% om du handlar för över 500 och så vidare.

Det känns bra och roligt att kunna erbjuda både Klarna och fraktfritt. Det som inte är lika roligt är att inköpspriserna skenar. Sedan jag fick prislista i början på året så har priserna stigit med ca 10%. Det kommer att betyda att jag tvingas höja priserna mot dig som kund. Jag tänker försöka hålla ut ett tag till, men om det stiger ännu mer, så kan jag inte annat än att höja. Jag är verkligen ledsen för det. Men om det bara handlar om prishöjning får vi ändå vara glada. Vissa artiklar är det svårt att fylla på med. Mönstrade stödstrumpor brukar det komma nya mönster av regelbundet, men tyvärr. Det är samma mönster nu som för ett år sedan. Jag lovar i alla fall att göra vad jag kan för att fortsätta hålla både hög kvalitet på produkterna och se till så att det finns att välja mellan till rätt pris.

Avslutningsvis vill jag bara önska dig en härlig Kristi himmelsfärds helg och en skön Morsdag.

Lämna en kommentar