Nya snygga bambutrosor

Jag har säkert sagt detta tusen gånger, men det tål att upprepas. Jag älskar trosor av bambu!

Vad är det som skiljer trosor gjorda av bambu och trosor gjorda av annat material då? Framförallt så är ju bambun så mjuk! Det känns så lyxigt. Jag har redan skrivit flera artiklar om varför jag tycker så mycket om bambu. Istället för att repetera mig själv, hänvisar jag därför till tidigare inlägg om bambu -> 

Detta är som jag skrev senast; en strumpbutik. Men trosor tycker jag är ett bra komplement. Dessutom har det visat sig att många kunder uppskattar utbudet av både trosor och kalsonger tillsammans med sockarna. Därför stannar underkläderna kvar och fylls på med nyheter efterhand.

Att jag skriver om bambutrosor idag beror såklart på att vi i förra veckan fick hem nya snygga svarta trosor av bambu. Dessa ligger i en liten förpackning med två par trosor. Det ena paret i den här förpackningen är enfärgat svarta med prickig resår, medan det andra paret är tvärt om prickigt med enfärgat svart resår.

Alla bambutrosor hittar du här ->

När bambutrosorna kom, fick vi även påfyllning av enfärgade stödstrumpor, tåsockar och en del annat. Så om det är något av det som du saknat så är det nu påfyllt.

Lämna en kommentar