Publicerad den Lämna en kommentar

Personlig kontakt med kund

I april i år skrev jag lite om hur mycket jag uppskattar den personliga relationen med dig som kund. Du kan läsa inlägget här ->

Då skrev jag bland annat om en kvinna, Hanna, som jag lärt känna tack vare att hon beställde strumpor. Hanna och jag har fortsatt att hålla kontakten. Vi skriver inte lika ofta till varandra som vi gjorde i början, men det blir ändå ett par mejl i månaden fram och tillbaka. Jag uppskattar verkligen kontakten jag fått med Hanna som jag tycker är en fantastisk kvinna, i alla fall via mejl 🙂 Hanna och jag har mycket gemensamt och ju mer vi skriver till varandra ju mer upptäcker vi likheter hos varandra.

I förra veckan gjorde hon helt oväntat (oväntat från min sida i alla fall :)) en ny beställning med strumpor. Jag blev så glad när det var Hanna som jag fick skicka strumpor till, så jag skickade med bonus-sockar till henne. Några dagar senare kom detta mejl:

Hej ra Linda,
Stort tack till strumporna som kom idag! 
Och sååå oerhört gulligt av Dig att skicka med va! Blev tteglad! Tack snälla…
Älskar alla dessa strumpor. Det äså mysigt att ta fram alla stumpor jag har songen. Gå igenom dem. Sortera och ra mig av med urtvättade och dana som kanske har rd resår… Sedan gga till de nya. mig kvittar det hur fina kläder man har, om inte strumporna äsköna. De äkanske inte det plagg som syns rst på en. Men de utgöpå got tt, grunden nslan av att vara bekväm. 
Jag tycker så mycket om strumpor med mpning. dan gosig frottesula på insidan. Diabetes sockorna ämagiska. Liksom strumporna… Har en fot med hallux valgus. Och då ästrumpor toppen! De att man automatiskt spretar med rna. tterna nns så behagliga på kvällen, efter en dag med strumpor… 
Äman stressad kan man ra mycket att komma ner varv. Framförallt ta hand om sina tter. Fotbad, fotmassage, en rlig fotcreme… Och sedan på med rliga strumpor. Helt ljuvligt. Man tar de djupa andetagen… 
Blir inte så nga rader denna ng. Ville bara ga stort tack!
Vi rs!
Allt gott till Dig!
Hanna 😉
Tack snälla Hanna för fantastiska ord från dig och tack för att jag fick dela med mig av det du skrivit till mina andra besökare.
Vill du lära känna Hanna, så ta en titt på hennes blogg som du hittar här -> 
Och vad beställde Hanna då? Här kommer hela listan:
Egentligen skulle jag vilja berätta om flera trevliga kunder, men det här inlägget är redan långt så det räcker. Men jag vill ändå passa på att tacka alla som handlar här för att ni gör just det. Jag är oändligt tacksam och flera av er tänker jag på regelbundet. Bland annat kvinnan som åkte till skördefesten på Öland och kvinnan med hantverkare som fixade stenläggning.
Hannas val av strumpor:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *