Sommartider på Strumpbutiken

Idag är det Sveriges nationaldag och igår tog min dotter studenten. Studentfirande och nationaldag betyder sommar, även om vädret kanske inte alltid säger så. Så vad händer här på Strumpbutiken när det blir sommar?

Förra månaden handlade alla inlägg i bloggen om Gå boken. Läs gärna dem här;

Därför är det nu hög tid att skriva några rader om vad som kommit in nytt den senaste tiden samt vad som förväntas framöver.

Det som har kommit till butiken har framförallt varit påfyllningar av enfärgade stödstrumpor och strumpor med halkskydd. Men vi har även utökat med några fler mönster på bambu-strumpor.

Enfärgade strumpor är ju klassiker och finns i nästan allas strumplådor. Men ibland är det roligt med mönster och färg. Själv använder jag väldigt gärna mönstrade strumpor av olika slag. Både mönstrade stödstrumpor och vanliga strumpor.

Vissa dagar använder jag helst något diskretare mönster som det nya på strumporna längst till höger nedan. Andra dagar väljer jag strumpor med hjärtan. Vi behöver alla vara vänliga både mot alla runt omkring oss, men även mot oss själva. När jag tar på mig ett par strumpor med hjärtan på morgonen så får det mig att tänka till lite extra både på mig själv och på dem jag har vid min sida.

Dessutom väljer jag ju oftast antingen stödstrumpor eller strumpor av bambu när jag vill ha mönstrade strumpor. Bara det är ju en kärlekshandling mot mig själv. För då tar jag verkligen hand om mig själv och ger mig och mina fötter det bästa de kan få för dagen. Stödstrumpor tar jag de dagar då benen känns lite trötta och bambustrumpor de dagar då jag vill känna det där mjuka lyxiga runt mina fötter.

Vad gör du för att visa dina fötter kärlek och omtanke varje dag? Det finns såklart massor man kan göra, men att välja ett par bra sockar är ju ett enkelt sätt, kanske det enklaste sättet att ta hand om fötterna varje dag.

Vad händer i sommar på Strumpbutiken?

Många stänger ner när det blir sommar, men inte Strumpbutiken. Jag kommer att åka iväg några enstaka dagar, men inget som kommer att påverka leveranserna. Däremot kan det påverka svarstid på mejl. De dagar jag är iväg, svarar jag inte på mejl, men tar såklart tag i det så snart jag kommer tillbaka.

Du kan alltså fortsätta beställa strumpor alla dagar i veckan, dygnet runt, precis när det passar dig allra bäst. Och jag kommer fortsätta att lämna beställningar till Postnord enligt det schema för varannan dag som de har för det här området, hela sommaren.

Varmt välkommen!

Lämna en kommentar